Jul 19, 2010

Sateen jälkeen
Hehku sateen jälkeen noissa kukissa on aivan uskomaton....ei siitä kameralla saa kuin aavistuksen ikuistettua.

5 comments:

 1. On kyllä hienoja kuvia. Ovat varmaan vielä parempia suuressa koossa. Sinulla on kyllä valokuvaajan silmä ihan luonnostaan - ja taas käy kateeksi..

  ReplyDelete
 2. Kiitosta Kari.:)

  Mulla on "ongelma",tai ainakin vinksahtanut käsitys, tuosta syväterävyydestä. Muutamalla saitilla on noustu puihin sen takia, kun olen kuviani esitellyt. Varsinkin värikylläisissä macroissa tykkään suppeasta syväterävyydestä ja sen paikkakaan ei aina ole se ilmeisin. Kokeiltu on kyllä muutakin, mutta jollain tapaa tuo tämän hetkinen "tyylini" tuo esille sen mitä haluan esittää noissa kuvissani, joten muuttamaan en ole sitä lähtenyt....ja voithan kuvitella kuinka "isot pojat/konkarikuvaajat/ammattilaiset" tykkää kun niille vastaan panee tämmöinen rouvashenkilö. ;D ;D ;D

  Tarttisin muutes hiukka apua näiden sivujen rakentelun suhteen, joten laitan sulle mailia kunhan ehdin. Sopiihan?

  ReplyDelete
 3. Löysinhän miekin ja tänne... hetken otti kyllä. Ja nämäthän ovat aivan minun värejä.... oot kyllä taitava ..

  ReplyDelete
 4. ...hyvä kun löysit! ;) Joko ne taulukuvat taas muuttuvat? En ole ehtinyt alkuperäisiä työstämään, mutta josko loppu viikosta anoppilassa....täyshoidossa! ;)

  ReplyDelete
 5. Sopiihan se kysellä - ongelmana vaan osaanko vastata. On meinaan sen verran lyhyt historia näiden blogien tekemisessä. Mutta jos ei hirveesti tartte puuttua tuohon php-koodiin niin jotain osaan varmaan neuvoa.
  Nuo kuvat kyllä miellyttää minun silmää. Minusta on hienoa että sinulla on ihan oma tyyli ilmaisussa - minulla se kun on vielä hakusessa.

  ReplyDelete